COVID-19

Corona uitbraak in Nederland

Beste en lieve klanten,

ONDERAAN DEZE PAGINA DE NIEUWE MAATREGELEN BIJ EEN BEZOEK AAN DE SCHOONHEIDSPRAKTIJK.

De Schoonheidspraktijk geeft wenkbrauwbehandelingen en gezichtbehandelingen.
De gezichtbehandelingen zijn momenteel alleen te boeken voor vaste klanten. Voor (nog) niet vaste klanten is er een wachtlijst voor het boeken van gezichtbehandelingen.
Wil je ook vaste klant worden? boek dan eerst een wenkbrauwbehandeling dan kunnen we jou alvast op de wachtlijst en op de last minutelijst zetten voor een gezichtbehandeling. Tijdens je wenkbrauwbehandeling kan ik wel je huid direct analyseren en tips geven. Geef dit wel aan bij binnenkomst van de Schoonheidspraktijk.

Huisregels! Lees deze regels goed door, voordat je naar de Schoonheidspraktijk komt.

Om het Corona virus niet toe te laten in mijn Schoonheidspraktijk, hanteer ik een aantal strakke huisregels. Lees de regels goed door en hou je eraan. Deze huisregels zijn verplicht om ieders gezondheid en die van mij en mijn omgeving te kunnen garanderen. Deze regels zijn bedacht door het RIVM. Het niet naleven van deze regels kan ervoor zorgen dat de Schoonheidspraktijk wordt gesloten (lock down) of riskeer ik een hoge boete. Dat zou heel jammer zijn!.

Gedurende alle behandelingen draag ik een medisch mondkapje. De ramen staan constant open om de ruimte goed te ventileren. Verder beschikt de Schoonheidspraktijk over een ventilatiesysteem met een virus filterende Hepa filter. waardoor schone lucht constant word gezuiverd.

 1. Kom alsjeblieft NIET naar de Schoonheidspraktijk als je verkouden, koortsig, ziek, hoesterig, of niet lekker bent. Je kunt ten alle tijden kosteloos afbellen 06-20123570. (alleen tekstberichten.)
 2. Kom liever alleen naar de Schoonheidspraktijk.
   
 3. Het is niet toegestaan stil te staan op de trap of binnen gang. Wanneer je te vroeg bent voor je afspraak, dan wacht je buiten op minimaal 1.5 meter afstand van de voordeur. Andere mensen moeten veilig het pand kunnen verlaten.
 4. Wanneer je andere bewoners op de trap tegenkomt geef je elkaar de ruimte. Loop desnoods weer naar beneden en houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar. De bewoners van dit pand hebben altijd voorrang op de klanten van de Schoonheidspraktijk. Communiceer met elkaar wie welke kant opgaat.
 5. De W.C. is gesloten m.u.v. klanten die een gezichtbehandeling boeken.
 6. Wenkbrauwbehandelingen: de klant draagt een mondkapje gedurende de hele wenkbrauwbehandeling. Je krijgt een mondkapje van mij aangereikt.
 7. Gezichtbehandelingen: bij binnenkomst reinig je je handen met een door mij aangereikte handgel. Ik heb gedurende de hele behandeling (1u) een medisch mondkapje en een kuchscherm op. Ook draag ik constant handschoenen. Tijdens de behandeling staat er altijd minimaal 1 raam open en beschikt de Schoonheidspraktijk over een ventilatiesysteem met een virus filterende Hepa filter.
 8. Eigen mondkapje is om hygienische reden niet toegestaan. Je kunt een zakje krijgen om je eigen mondkapje in te bewaren. (alleen van toepassing bij wenkbrauwbehandelingen) je krijgt van mij een gratis mondkapje.
 9. Bij binnenkomst krijg je desinfectie gel om je handen te desinfecteren. Daarna een heerlijke handcrème om je huid weer te verzachten.

  Allemaal voorzorgsmaatregelen waar we misschien een beetje aan moeten wennen. Laat je niet ontmoedigen door een lijstje met voorzorgsmaatregelen. Ik zorg dat jij er zo min mogelijk last van hebt. veiligheid staat voorop. Jij hoeft alleen maar te ontspannen, mijn doel is jouw beleving!

  Liefs! Cristina