DR. GRANDEL

Dr. Grandel

Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën. Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen.

Dus met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die in verbinding staan met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagbaarheid van de veeleisende merkcosmetica.

Dr. Grandel-cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen.

Daarbij heeft Dr. Grandel in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen en is niet op dieren getest.

 

 

 

 

 

Uitgelichte Dr. Grandel  producten:

 

Dr. Grandel Effect Peeling 75 ml.

Dr. Grandel Effect Peeling verwijdert verhoornde huidschilfertjes en onzuiverheden tot diep in de porien. Te gebruiken als masker en scrub. Zeer geschikt voor de acne huid. Scrubben verspreidt de bacterien over de huid. De Dr. Grandel effect peeling kan als een masker worden aangebracht en daarna met lauw water worden afgespoeld. Hierdoor is peelen van de huid toch mogelijk, daar waar scrubben niet kan.

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Grandel Balancer gezichtscrème 50 ml.

Dr. Grandel Balancer is een 24-uurs gezichtscrème voor de gemengde huid. Speciale werkstoffen voorkomen vetglans in de T-zone en verhinderen tevens een droog gevoel bij de wangen.