WAT ZEGGEN DE KLANTEN?

Ariane


Christina Lopez ken ik sinds het artikel in het Parool, dat me erg nieuwsgierig maakte. Want wie wil er nu niet dat je wenkbrauwen gekoesterd worden en aangemoedigd om te groeien, in plaats van geplukt! Ze zijn zo belangrijk voor de uitdrukking op je gezicht, mooie wenkbrauwen zijn niet alleen hip, maar ook klassiek. Het is een heel project om na een leven van plukkerij weer haartjes te coachen om te groeien. Lange termijn visie is noodzakelijk en dat heeft Christina, evenals veel ervaring en aandacht voor het individu. Elke keer dat ik geweest ben weer een stukje mooier, in ieder geval qua wenkbrauwen :-). Daarnaast is C. ook nog eens een heel prettig mens, waarbij ik me graag een half uurtje per 2 maanden in de stoel vlij. Dank Christina, dit avontuur gaat wat mij betreft lang duren!

Charlotte


Al een aantal jaren laat ik mijn wenkbrauwen epileren bij Christina. Ik ben altijd ontzettend tevreden als ik weer naar buiten loop en krijg heel veel complimenten. En het is ook nog eens ontzettend gezellig om even bij te kletsen elke maand. Christina je mag je echt de wenkbrauwspecialist van Nederland noemen! Liefs, Charlotte

Patricia schulten


Ik laat altijd met veel plezier mijn wenkbrauwen epileren bij Christina. Buiten dat het altijd gezellig is ben ik ook nog nooit zo blij geweest met mijn wenkbrauwen. Zeker een aanrader om naar deze wenkbrauwspecialist te gaan.

Barbara


Ik 'sukkel'al jaren met mijn van nature nogal grove wenkbrauwen. Zelf geëxperimenteerd en verschillende keren laten doen bij schoonheidsspecialisten doch nu s enige tijd maak ik de reis vanuit België nr Amsterdam ( toch 4 h heen en weer ) maar dubbel en dik waard , weg complexen plus n nuchtere en professionele kijk op die ellendige en weerbarstige wenkbrauwen. Plus Cristina k goed luisteren en altijd n zeer aangename babbel tegelijkertijd , dus een aanrader ! Xx Barbara

Ariane


Christina Lopez ken ik sinds het artikel in het Parool, dat me erg nieuwsgierig maakte. Want wie wil er nu niet dat je wenkbrauwen gekoesterd worden en aangemoedigd om te groeien, in plaats van geplukt! Ze zijn zo belangrijk voor de uitdrukking op je gezicht, mooie wenkbrauwen zijn niet alleen hip, maar ook klassiek. Het is een heel project om na een leven van plukkerij weer haartjes te coachen om te groeien. Lange termijn visie is noodzakelijk en dat heeft Christina, evenals veel ervaring en aandacht voor het individu. Elke keer dat ik geweest ben ik weer een stukje mooier, in ieder geval qua wenkbrauwen :-). Daarnaast is C. ook nog eens een heel prettig mens, waarbij ik me graag een half uurtje per 2 maanden in de stoel vlij. Dank Christina, dit avontuur gaat wat mij betreft lang duren!

Esther


Mijn wenkbrauwen laat ik fantastich epileren door wenkbrauwenspecialist Cristina Lopez ! Zo mooi!!

Melvin Wairata


Voor het wenkbrauwen epileren op professionele en kundige wijze moet je bij DE wenkbrauwspecialist van Amsterdam e.o. zijn oftewel Miss Cristina Lopez. Zij behandelt mijn wenkbrauwen maandelijks en zorgt ervoor dat ze er mannelijkek uit blijven zien. :) :) Komende vrijdag weer ff laten verwennen door Cristina, looking forward to it.

Sabien


Zoals altijd weer prachtige wenkbrauwen na een bezoek bij Cristina Lopez, ik blijf mij verbazen hoe mooi het altijd weer wordt en wat een verschil het maakt. Cristina is echt een wenkbrauwspecialist, wenkbrauwen epileren laat ik alleen nog maar aan haar over.

Femke Derks


Er kan er maar een wenkbrauwspecialist de beste zijn in Amsterdam en dat is Cristina Lopez. Al jaren bezoek ik haar om de 6 weken om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Ontzettend kundig met een scherp oog voor detail en niet onbelangrijk een echt, leuk mens! Ik kan niet meer zonder!

Fleur


Hallo ik ben Fleur, ik ben 16 jaar en nog nooit naar een schoonheidsspecialiste geweest en ik heb nog nooit een behandeling voor m'n wenkbrauwen gehad. Ik wist niet wat ik kon verwachten en hoe het resultaat zou zijn. Ik ben naar Cristina Lopez geweest, en kreeg een neoderma behandeling. Ik ben erg tevreden over deze behandeling en het resultaat is erg mooi en goed. Er was een zeer prettige sfeer in de praktijk en ik heb nu al weer zin om er weer heen te gaan voor deze fijne behandeling.

Michelle


Hallo, ik ben Michelle, ik ben 18 jaar. Dit was de 1e keer dat ik naar een schoonheidsspecialiste ging en een Neoderma behandeling heb ondergaan. Ik ben nu 2 keer geweest en de eerste keer dat ik ben geweest heb ik ook mijn wenkbrauwen laten epileren en wat een resultaat! Ik had ervoor nog nooit wat aan mijn wenkbrauwen gedaan en het waren 2 borstels, nu zit er vorm in en heb ik een heel open gezicht en hoor ik van mensen dat ik een betere gezichtsuitdrukking heb. Ik ben dus super blij met het resultaat en zou het echt aanraden!

Eva


De enige die aan mijn wenkbrauwen mag komen is Christina. Het 'wow' effect blijft altijd heel lang hangen. Het is echt ongelofelijk wat wenkbrauwen met je gezicht kunnen doen. grts

Leonie


Ik kom nu bijna 1,5 jaar bij Cristina en iedere keer als ik de deur uitloop ben ik gewoon super happy! Ik heb minder make up nodig en ik zie er altijd verzorgd uit. Ben erg blij, het maakt mijn gezicht mooier met nog meer uitstraling. Dank!

Lysanne


Het resultaat is zo veel mooier dan wanneer je het zelf doet, echt de moeite waard!

Nienke


Al jaren doe ik zelf niets meer aan mijn wenkbrauwen, dat laat ik volledig over aan Cristina. Het resultaat is altijd perfect.

Véronique


Na lange tijd weer terug in de praktijk. En wat een verademing, niet alleen met haar zorgzame karakter (op dat moment was ik 27+5 dagen zwanger), maar vanwege haar achtergrond werd ik ook gerust gesteld dat wat er ook gebeurde met mij terwijl ik daar was, ik in goede handen verkeer. Blijkbaar had ik dit echt nodig want bijna aan het eind werd het toch een beetje te veel voor mijn lichaam en moest ik overeind. Direct advies gekregen (benen bewegen), water en wat frisse lucht. En zo ging ik zittend en zij staand verder. Wat een service. En dan nog mijn wenkbrauwen ;-) Die zien er weer super uit als altijd, de vorm is weer goed, maar ik blijf nu gewoon bij jou komen. Ik wil mooie wenkbrauwen niet alleen geplukte, dat kan iedereen. Maar wat Cristina doet met mijn wenkbrauwen is altijd weer geweldig. Nogmaals dank en tot gauw!