gezichtsbehandelingen

Haal het beste uit jezelf. Vergelijk je niet met anderen. Iedereen heeft schoonheid in zich

Bio Peeling

incl. wenkbr epileren

Bio Peeling is geïnspireerd door de natuur, planten en vruchten. Dankzij wetenschappelijke onderzoeken, de kennis en ervaring van de medische wereld is de Bio Peeling een unieke biologische dieptepeeling. Geschikt voor ieder huidtype.

De BIO PEELING is een therapeutische behandeling. Het kruidenmengsel wordt ingemasseerd. Hierdoor verwijder je alle dode huidcellen. De microkristallen stimuleren de dieper gelegen huidlagen. Je voegt als het ware extra zuurstof toe aan je huidcellen. Hierdoor krijg je een snellere celdeling (wisselling van de huidlagen).

Je huid, bestaande uit verschillende huidlagen, deelt zich normaal tussen de 4 en 6 weken. Na het ondergaan van de Bio Peeling, deelt je huid zich niet in 4 tot 6 weken, maar in 10 dagen! Naast de eliminatie van oneffenheden (fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, comedonen …) ontstaat een natuurlijk herstel van de epidermis (opperhuid), dat nog versterkt wordt door de aanwezigheid van plantaardige extracten. 

BIOPEELING is een originele techniek. Het is een spectaculaire, eenvoudige en natuurlijke behandeling die door de schoonheidsspecialiste/ huidtherapeut uitgevoerd kan worden. Het effect is duidelijk zichtbaar!

Behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, warme kompressen, peeling. Het verwijderen van oneffenheden. Een masker. Massage nek, schouder en decollete

+/- 60-75 min. € 81,50 incl. wenkbrauwen epileren

Hydro Treatment

incl.wenkbr. epileren

De hydro treatment is een behandeling die helemaal kan worden aangepast aan jouw huid. De hoofd werkstof is Hyaluron. 

De reinigings producten, peeling en het masker worden helemaal aangepast aan jouw huidtype. Door de toevoeging van de dr. Grandel werkstoffen, krijg jij een gezichtsbehandeling helemaal op maat. Het is dus mogelijk om de werkstoffen van de hydro treatment te vervangen voor anti rimpel of voor de gevoelige huid. De hydrolijn is de basis van deze behandeling

Wil je een gezichtsbehandeling op maat, die ontspant, reinigt en hydrateert? Dan is de hydro teatment iets voor jou.

Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reinigen. Warme kompressen. Peeling. Het verwijderen van oneffenheden. Een masker. Massage nek en decolletee. Epileren van de wenkbrauwen.

Kijk ook eens naar de Bio Peeling

+/- 75 – 90 min. € 80,- incl. wenkbrauwen epileren.