Extra aandacht voor gezichtsverzorging
Wat zijn jouw rituelen en hoe gaat het met de rituelen rond de huidverzorging?
10 januari 2017
test Blog
22 november 2019
Laat alles zien

Extra aandacht voor gezichtsverzorging

Gratis gezichtsreiniging.
Afgelopen week heb ik vele klanten, die normaal gesproken alleen voor de wenkbrauwen epileren naar mijn praktijk komen, een lekkere gezichtsreiniging gegeven. Iedereen reageerde dol enthousiast op de lekkere warme gezicht kompressen en het zachte masker wat erna volgde. Naast de wenkbrauw behandelingen, geef ik al 20 jaar als gediplomeerd schoonheidsspecialiste advies over hoe je het beste je huid kunt verzorgen

Doel actie
De bedoeling van deze actie is om jou meer inzicht te geven in huidverzorging. Veel mensen weten eigenlijk niet wat voor huidtype ze hebben. Een huidanalyse door mij, als ervaren schoonheidsspecialiste, kan veel inzicht geven in hoe je precies je huid moet verzorgen en met welke producten. Ik wil daar graag een rol in spelen.

Een Bio Peeling gezichtbehandeling
Een gezichtbehandeling is een heerlijk moment voor jezelf waar huidverzorging en ontspanning samen komen. De Bio Peeling van B2B kan er toe bijdragen dat je huid een intense peeling behandeling krijgt. Alle dode huidcellen eens goed laten verwijderen door gebruik van deze Bio peeling. Het verwijderen van dode huidcellen is belangrijk voor het krijgen van een glanzende egale huid. B2B Bio peeling werkt met biologische werkstoffen die niet op dieren zijn getest.

Afspraak maken?
Wil je meer weten over je huid en welke behandeling en producten voor jouw huid het beste zijn?
Boek nu via mijn agenda online een gezichtbehandeling. www.cristinalopez.nl
Dan bespreken we tijdens de gezichtbehandeling precies welk huidtype jij hebt en wat jou mogelijkheden zijn.

Lieve groet,
Cristina Lopez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *