Je wenkbrauwen horen ook bij een gezichtsverzorging!
Wat zijn jouw rituelen en hoe gaat het met de rituelen rond de huidverzorging?
10 januari 2017
Laat alles zien

Je wenkbrauwen horen ook bij een gezichtsverzorging!

Afgelopen week heb ik vele klanten, die normaal gesproken alleen voor de wenkbrauwen komen, een lekkere gezichtsreiniging gegeven. Iedereen reageerde dol enthousiast op de lekkere warme gezichtskompressen en het zachte masker wat erna volgde.

De bedoeling van deze actie is om je meer inzicht te geven in huidverzorging. Jouw huid. Wat heeft jouw huid nou nodig en wat kun jij er aan doen om hem te geven wat hij nodig heeft? Goed om te weten, om zo je huid voor te bereiden op de koude, regenachtige dagen (die komen eraan vanaf 2 nov helaas) Goed om te weten wat je precies voor producten kunt gebruiken.

Een gezichtbehandeling is een heerlijk moment voor jezelf waar verzorging en ontspanning samen komen. Alle dode huidcellen eens goed laten verwijderen. Je huid eens lekker laten voeden. Een huidanalyse door een ervaren schoonheidsspecialiste kan veel inzicht geven in hoe je precies je huid moet verzorgen.

We zijn te druk met van alles, werk, kinderen etc. We vergeten dat onze huid zo nu en dan een goede reiniging en verzorging nodig heeft. De Bio Peeling van Neoderma kan er toe bijdragen dat je huid een goede behandeling krijgt. Naast de wenkbrauw behandelingen, geef ik al 16 jaar als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, advies over hoe je het beste je huid kunt verzorgen. Veel mensen weten eigenlijk niet goed wat voor huidtype ze hebben. Ik wil daar graag een rol in spelen.

Wanneer je een gezichtbehandeling boekt, bespreken we tijdens behandeling wat goed voor je huid is en welk huidtype je precies hebt. Zo is het uitzoeken van de juiste producten voor sommige klanten een ware tocht door de jungle.

Wil je meer weten over je huid en welke behandeling voor jouw huid het beste is. Je bent van harte welkom met al je vragen!

2 Comments

  1. Sarah schreef:

    Ik, als moeder van 3, heb een hele periode mijn huid verwaarloosd. Slapen met make-up en slecht reinigingen. Een paar weken geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een behandeling cadeau en heb me toen lekker laten verwennen en mijn wenkbrauwen laten doen. Ik heb mijn lesje geleerd en je hebt helemaal gelijk!

  2. Bablofil schreef:

    Thanks, great article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *