wie ben ik?

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in Acne & wenkbrauwen

cristina Lopez

Cristina Lopez,

Voordat ik Schoonheidsspecialiste werd, werkte ik 12 jaar als verpleegster. Eerst bij demente bejaarden, later bij jong gehandicapten en veel later weer in de wijkverpleging. In 1999 besloot ik om het roer om te gooien en volgde ik de Stivas opleiding voor allround schoonheidsspecialiste. 

Nadat ik mijn praktijk had opgezet, begon ik mij te specialiseren in Acne. De Bio Peeling liet mij echt versteld doen staan van de mooie resultaten. Acne werd mijn passie. Niet alleen voor klanten met Acne, maar ook voor klanten met een zeer vochtarme huid geeft de Bio Peeling enorme goede resultaten.

 

“IK LEER JOU GRAAG WAT DE DO’S EN DE DONT’S VAN JOUW HUID ZIJN”

 

Het geven van gezicht behandelingen en het adviseren van klanten geeft mij een enorme drive. Je zal de 1e klant niet zijn die niet weet wat voor huidtype die  heeft. Of hoe je nou echt op een snelle praktische manier je huid kunt verzorgen. En dat jij er niet uitkomt tussen al die potjes crème en het grote aanbod aan gezichtsproducten online, snap ik heel goed.

Ik leer jou graag wat de do’s en dont’s van jouw huid zijn. Hoe jij met een paar praktische tips al grote resultaten kunt bereiken. Ik benader de huid op een holistische manier. Ik ben van mening dat hoe jij je nu voelt, wat je eet, wat je gewoonten zijn, je hebben gevormd tot wie je nu bent geworden. Natuurlijk spelen genen een belangrijke rol. Ik kan ook niet toveren, maar ik kan wel kijken naar wat de mogelijkheden voor jou zijn. Iedere nieuwe dag is weer een kans om opnieuw te beginnen met jouw goede voornemens!

 

“IK KAN NIET TOVEREN”

 

Ik hou ontzettend van projecten aangaan. Het maken van een duidelijk plan om een doel te bereiken. Ik zie het als een constante uitdaging. Zowel voor je wenkbrauwen als je huid. Tijdens mijn werk als schoonheidsspecialiste, viel het mij op hoe weinig aandacht wenkbrauwen kregen. En dat terwijl die haartjes boven je ogen zo een enorm groot verschil kunnen maken voor hoe je overkomt en hoe je je voelt. 

Laat je wenkbrauwen en huidverzorging over aan een professional. Die jou goed kan adviseren en goed naar jouw huid en gezichtsvorm kijkt.

Ik hoop dat ik jouw huid & wenkbrauwen mag behandelen, En dat ik mijn goede tips en jarenlange ervaring met jou mag delen. 

tot snel!

Cristina Lopez