CONTACT
  • Cornelis Springerstraat 2'
    1073LH Amsterdam
 

Maandag

08:30 - 12:00 uur
16:30 - 18:00 uur
19:00 - 20:30 uur

Woensdag

08:30 - 12:00 uur
19:00 - 22:00 uur

Donderdag

09:00 - 12:00 uur
16:30 - 18:00 uur
19:00 - 20:30 uur

Vrijdag

08:30 - 16:00 uur

Zaterdag

08:30 - 14:00 uur

Dinsdag - Zondag

Gesloten

Schrijf je in via het contactformulier, je krijgt dan een inlogcode en nog wat extra informatie toegezonden. Je kunt met je inlogcodes zelf een reservering maken in de agenda on-line.
Let op! wel dezelfde dag nog reageren na mijn e-mail, anders vervalt je optie.
Uitzondering: mocht je buiten de openingstijden mij e-mailen, dan zal ik jou de eerst volgende werkdag/ tijd beantwoorden, hou wel goed je e-mail in de gaten, want hoe sneller de afspraak staat, hoe minder misverstanden.

Nog wat handige afspraken om te weten:

Je kunt alleen pinnen in de Schoonheidspraktijk i.v.m. veiligheid.
Kom alsjeblieft precies op onze afgesproken tijd, ik heb voor en na jou nog klanten, er is helaas geen warme wachtruimte. te vroeg is net zo storend als te laat.
Bij afmelden of annulering van je reservering korter dan 48 u van tevoren, ben ik genoodzaakt 75% van de behandeling in rekening te brengen.
Het is voor mij niet te doen om klanten per sms of telefoon te beantwoorden, daarvoor is het te druk, en ontstaan er sneller misverstanden. Je kunt alleen via de e-mail de Schoonheidspraktijk benaderen. Ik ben daar helemaal op ingesteld, daarom is op mijn website al jouw vragen en informatie te vinden die je maar wilt weten. Ik reageer ook altijd heel snel op je e-mail, tenzij het buiten mijn werktijden is. Mijn dochter Eva Boevink helpt mij bij het beantwoorden van de reserveringen. Nog even dit.....Iedere dinsdagavond ontvang je een nieuwsbrief, daar staat altijd de open last minutes afspraken van de daarop volgende week in.
Ik begrijp dat in deze tijden je niet al je nieuwsbrieven kunt lezen, daarom heb ik het volgende bedacht; let op het onderwerp van de aan jouw toegezonden e-mail.
Staat er 'last minutes" dan staan er alleen last minutes afspraken in. Staat er 'nieuws + last minutes" dan heb ik iets te melden. bijvoorbeeld wanneer ik op vakantie ga, of veranderingen omtrent openingstijden, aanbiedingen etc.

Je kunt je afmelden voor de nieuwsbrief, je schrijft jezelf daarmee automatisch ook uit het bestand van de schoonheidspraktijk.